Du vill sälja din bil och vill inte bli blåst, låt oss köpa din bil för priset den är värd!

Du behöver bara boka en tid via vår mail, efter att vi granskat och gått igenom din bil komer vi att ge dig ett priserbjudande som matchar dess marknadsvärde. Är det så att båda parter är nöjda, överför vi pengarna via säker banköverföring och löser själva all administration.

Du kan ofta sälja din begagnade bil till ett högre pris, om du säljer den i en annan geografisk region än där du bor. Våra stordriftsfördelar i kombination med ett internationellt etablerat nätverk ger oss möjlighet att erbjuda ett bättre pris på begagnade bilar än lokala aktörer.

Att sälja bilen som privatperson kan vara både komplicerat och tidskrävande. Det är mycket man behöver tänka på som privatperson när man säljer en bil, som ofta är en av sina käraste ägodelar. Dokument, kvitton och biltillbehör måste samlas ihop, annonser skapas och underhållas.

Allt detta samtidigt som bilen faller i värde ju längre tiden går och den inte blir såld. Vår säkra och automatiserade köpprocess sparar dig mycket tid och är förvånansvärt enkel.